|
![]() |
Forum > Ogólne > O Serwisie |
![]() |
![]() |
![]() |
| | Wersja do druku |
Piotr |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 01/21/08 Postów:: 529 |
Quote by: reguly Quote by: opok Quote by: reguly
klik na kosciol.pl w lewym górnym rogu Juz na to wpadlem ale poczatkowo po najechaniu kursorem zmienia sie on w edycyjny tekstu a nie odnosnik linku co jest mylace - szczegolnie dla kogos kto jest tu pierwszy raz. A jakiej przeglądarki używasz? Mam wrażenie, że twoje problemy wynikają z niedopasowania strony do przeglądarki, lub nietypowych ustawień tejże przeglądarki.
===
Mt6:7-8 [..]Oni myślą, że przez wzgląd na swe wielomówstwo będą wysłuchani. Nie bądźcie podobni do nich! |
||||||
|
|||||||
Marek |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/28/05 Postów:: 770 |
Quote by: paraklet
Pomysł mi się podoba. ![]() A co do nowej szaty - i ja proszę o zmianę tła na jakiekolwiek, byle nie białe... To jest takie... sterylne. Ogólnie nie jest źle, po prostu naprawdę przyzwyczaiłem się do layout'u, który znałem od pojawienia się na portalu in a.D. MMV, a ten nie jest zły, ale... Proszę, tylko nie biały. ![]() Pozdrawiam po powrocie z 2,5-tygodniowego pobytu w Polszcze, kacerz
===
Flp 4:4 |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 11/06/08 Postów:: 1231 |
Quote by: kacerz_Marek
Proszę mi tu ludzi "na wygnaniu" nie denerwować!!!! A mi się biały podoba ![]() ![]() ![]()
===
"zbieg okoliczności to Boski sposób na pozostanie anonimowym" Einstein |
||||||
|
|||||||
Marek |
|
||||||
===
||||||
|
|||||||
Piotr |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 01/21/08 Postów:: 529 |
Nie wiem czy zauważyłeś, ale Twoje posty mają tło NIEBIAŁE! ![]()
===
Mt6:7-8 [..]Oni myślą, że przez wzgląd na swe wielomówstwo będą wysłuchani. Nie bądźcie podobni do nich! |
||||||
|
|||||||
Marek |
|
||||||
===
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 11/06/08 Postów:: 1231 |
Marku księżycu kochany!
===
||||||
|
|||||||
Marek |
|
||||||
===
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
Quote by: kacerz_Marek Wybacz, że dopiero zamysł serca mego i me pragnienie zdradzam Tobie... Dam znać, jak będę się wybierał do Izraela albo Iranu. ![]() Jak dobrze pójdzie - to spotka cię tam obiecane 72 dziewice (bach trach i po krzyku) - więc po co ci ja?? A co do różu - Boże broń! To była prowokacja!!!
===
||||||
|
|||||||
Marek |
|
||||||
===
||||||
|
|||||||
Reguly |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/07/05 Postów:: 1964 |
Po kliknieciu na link FORUM z gornego paska zglasza sie taki bald: Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/dealer/kasat/pkg/kosciol/web/html/forum/index.php on line 1002
===
Świętowit Widzi Więcej Bo Ma Cztery Twarze |
||||||
|
|||||||
Dezerter |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/17/06 Postów:: 1841 |
Quote by: reguly Po kliknieciu na link FORUM z gornego paska zglasza sie taki bald: Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/dealer/kasat/pkg/kosciol/web/html/forum/index.php on line 1002 Mój antywirus złapał 2 trojany na Kosciol.pl - po zalogowaniu ![]()
===
Obecnie pisze na forum zchrystusem.pl |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
Quote by: Dezerter Quote by: reguly Po kliknieciu na link FORUM z gornego paska zglasza sie taki bald: Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/dealer/kasat/pkg/kosciol/web/html/forum/index.php on line 1002 Mój antywirus złapał 2 trojany na Kosciol.pl - po zalogowaniu ![]() nie straszcie - ja nie mam żadnego antywirusa ... sama się na tym nie znam a informatyków których mam zaszczyt znać nie chcę męczyć swoją osobą ![]()
===
||||||
|
|||||||
Reguly |
|
||||||
Quote by: paraklet Quote by: Dezerter Quote by: reguly Po kliknieciu na link FORUM z gornego paska zglasza sie taki bald: Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/dealer/kasat/pkg/kosciol/web/html/forum/index.php on line 1002 Mój antywirus złapał 2 trojany na Kosciol.pl - po zalogowaniu ![]() nie straszcie - ja nie mam żadnego antywirusa ... sama się na tym nie znam a informatyków których mam zaszczyt znać nie chcę męczyć swoją osobą ![]() Faktycznie jakis syf sie zaczyna podczepiac... Jesli nie masz zadnego softu anty to postaraj sie przynajminiej o darmowego (o ile masz orgnalna winde XP) Windows Defendera albo przynajmnie Spy SD...
===
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
nie mam oryginalnego
===
||||||
|
|||||||
Łukasz |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/15/08 Postów:: 439 |
Quote by: paraklet nie mam oryginalnego I jeszcze się chwalisz publicznie ![]()
===
Niech radują się rodziny, a ich miłość promienieje, jak chleba okruszyny nieśmy wiare i nadzieje...Nam pisane Krzyża bronic, teraz, dzisiaj, jutro, zawsze! |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
Quote by: Kruk Quote by: paraklet nie mam oryginalnego I jeszcze się chwalisz publicznie ![]() masz rację ![]() ![]() i tak tego nie rozumiem... windowsa xp jak i potem viste miałam oryginalną ale nie pracowały jak trzeba to z grzeczności ktoś mi je udoskonalił - a teraz tyle o to afery - co kogo interesuje jakich programów używam - zapłaciłam za oryginał - nie wystarczy?
===
||||||
|
|||||||
Łukasz |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/15/08 Postów:: 439 |
Quote by: paraklet Quote by: Kruk Quote by: paraklet nie mam oryginalnego I jeszcze się chwalisz publicznie ![]() masz rację ![]() ![]() i tak tego nie rozumiem... windowsa xp jak i potem viste miałam oryginalną ale nie pracowały jak trzeba to z grzeczności ktoś mi je udoskonalił - a teraz tyle o to afery - co kogo interesuje jakich programów używam - zapłaciłam za oryginał - nie wystarczy? To się nazywa łamanie praw autorskich hihi ![]()
===
Niech radują się rodziny, a ich miłość promienieje, jak chleba okruszyny nieśmy wiare i nadzieje...Nam pisane Krzyża bronic, teraz, dzisiaj, jutro, zawsze! |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
No to nic tylko dziękować Bogu, że On jest inny
===
||||||
|
|||||||
Łukasz |
|
||||||
Quote by: paraklet No to nic tylko dziękować Bogu, że On jest inny Bóg to Bóg a nędzny człek to nędzny człek ![]()
===
||||||
|
|||||||
Marek |
|
||||||
===
||||||
|
|||||||
Łukasz |
|
||||||
Niezłe ![]()
===
||||||
|
|||||||
Reguly |
|
||||||
Quote by: paraklet Quote by: Dezerter
nie straszcie - ja nie mam żadnego antywirusa ... Kozystajac jeszcze w ostatniej chwili - darmowy - http://www.comodo.com/ a dokladnie do pobrania tu http://personalfirewall.comodo.com/download_firewall.html
===
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
Jesteście wspaniali
===
||||||
|
|||||||
Arek_Sz |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/14/08 Postów:: 460 |
Ymm... Pracowałem na wielu antywirusach i szczerze mówiąc avast się nie nadaje... Przepuszcza dużo infekcji. Najlepszy darmowy to w moim mniemaniu AVG 8... Ale jak zapłacisz to wiadomo, że bez porównania...
===
Sercem można tak samo kochać jak i nienawidzić... ФΩΣ - ΖΩΗ OAZOWICZ |
||||||
|
|||||||
Dezerter |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/17/06 Postów:: 1841 |
już mojego 2 posta nie mogę wysłać bo dostaje komunikat
===
Obecnie pisze na forum zchrystusem.pl |
||||||
|
|||||||
Dr.Cockroach |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 11/24/08 Postów:: 21 |
Quote by: Dezerter już mojego 2 posta nie mogę wysłać bo dostaje komunikat co oprócz tekstu pisanego masz w tych postach? PS: może 3 zdrowaśki pomogą?
===
One flesh one bone, one true religion One voice, one hope, one real decision Wowowowowowo gimmie one vision, yeah |
||||||
|
|||||||
LuTom |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 04/22/06 Postów:: 235 |
Dez, mi ten komunikat wyświetla się tylko wtedy, gdy usiłuję zacytować cos z posta Dr. Mam avasta i się zastanawiam, czy ten program nie traktuje nicka Dr jak jakiegoś wirusa. Zobacz jak wygląda moja odpowiedź na jakiś jego post , wtedy program nie wysyłał tego komunikatu. O dziwo na każdy inny mogę cytować. |
||||||
|
|||||||
kazema |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/15/07 Postów:: 456 |
Kruk: Quote by: kacerz_Marek ...a Michael Jackson to jedyny solista, który się rozpadł. Niezłe Patrzcie jak to jest...jeszcze 3 miesiące temu wypowiadaliście się w sposób ironiczny, pogardliwy o Michaelu Jacksonie, a dziś juz go nie ma ;( Co jak co, ale talentu jego zakwestionowac nie można. A jak to jeden z krytykow muzycznych powiedział: u osob z wielkim talentem i wady się bardziej uwidaczniają. Ogrom jego kompleksu na punkcie wygladu rzeczywiście trudno pojąć, ale i jego talentowi też trudno dorównać. Wniosek (w końcu to forum chrześcijańskie): stary jak świat: aby kogoś oceniać, trzeba nie tyle przebyć tą samą drogę (co ta osoba oceniana), ale przejść tą drogę w tych samych sandałach. p.s. nie wiem jak Wy, ale ja nie potrafię oceniać takich osób jak: Edith Piaf, Freddie Marcury...(Michael Jackson też) przez pryzmat ich prywatnego życia. Ich talent nie pozwala wypowiadać mi się o nich z pogardą nawet jeśli nie postępowali zgodnie z etyką kościoła. Taka refleksja mi się nasunęła ![]()
===
'Od momentu, gdy zaczniesz podróż przez życie w jakimś obranym kierunku,nieustannie musisz korygować kurs' ('Plan lotu') |
||||||
|
|||||||
Marianna |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 02/17/05 Postów:: 695 |
Mam ten sam problem jak Dezerter.
===
Gdzie milosc wzajemna i dobro, tam znajdziesz Boga zywego |
||||||
|