|
![]() |
Forum > Ogólne > Pytania, problemy i opinie |
![]() |
![]() |
![]() |
| | Wersja do druku |
razor |
|
|||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/20/06 Postów:: 1 |
|
|||||
|
||||||
Bartek |
|
|||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/14/05 Postów:: 288 |
Sam przeproś Boga za to zachowanie, jezli ząłujesz on Ci to wybaczy |
|||||
|
||||||
Marek |
|
|||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/28/05 Postów:: 770 |
===
Flp 4:4 |
|||||
|
||||||
Mateusz Markiewicz |
|
|||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 12/17/03 Postów:: 1091 |
Quote by Bartek.D: Sam przeproś Boga za to zachowanie, jezli ząłujesz on Ci to wybaczy Bibli się nie czyta, oj nie czyta: Wieczorem owego pierwszego dnia tygodnia, tam gdzie przebywali uczniowie, gdy drzwi były zamknięte z obawy przed Żydami, przyszedł Jezus, stanął pośrodku i rzekł do nich: «Pokój wam!» A to powiedziawszy, pokazał im ręce i bok. Uradowali się zatem uczniowie ujrzawszy Pana. A Jezus znowu rzekł do nich: «Pokój wam! Jak Ojciec Mnie posłał, tak i Ja was posyłam». Po tych słowach tchnął na nich i powiedział im: «Weźmijcie Ducha Świętego! Którym odpuścicie grzechy, są im odpuszczone, a którym zatrzymacie, są im zatrzymane» (J 20, 19-23) Spotkało kogoś z was nieszczęście? Niech się modli! Jest ktoś radośnie usposobiony? Niech śpiewa hymny! Choruje ktoś wśród was? Niech sprowadzi kapłanów Kościoła, by się modlili nad nim i namaścili go olejem w imię Pana. A modlitwa pełna wiary będzie dla chorego ratunkiem i Pan go podźwignie, a jeśliby popełnił grzechy, będą mu odpuszczone. Wyznawajcie zatem sobie nawzajem grzechy, módlcie się jeden za drugiego, byście odzyskali zdrowie. Wielką moc posiada wytrwała modlitwa sprawiedliwego. (Jk 5, 13-16)
===
"Nikt nie może się zbawić, jeżeli nie trwa w łonie Kościoła katolickiego i w łączności z nim." Sobór Florencki |
|||||
|
||||||
Jakub Retmaniak |
|
|||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/11/05 Postów:: 85 |
Ewangelicy też mają spowiedź uszną Mateuszu, więc nie wiem po co przytaczasz cytat 2.
===
Słowo Twoje jest pochodnią nogom mym. Słowo Twoje jest światłością ścieżce mej (Śpiewnik Ewangelicki #346) |
|||||
|
||||||
Zawartość wygenerowana w: 0,08 sekund
|
|
|
|