eljasz |
 |
sierpień 28 2006 13:06 (Czytany 2008 razy)  |
|
|
Status: offline
|
ty! moderator tego forum, jak kasujesz mój tekst - drogę do wiedzy, to pewnie czujesz swoją wielkość i się upajasz swoją boską władzą. czjesz, że nie tylko jesteś lepszy od biskupów ale i od wymyślonego przez siebie boga, którego jesteś wysłańcem. słyszysz jak do ucha ci mówi "skasuj to" bo to szatańska wiedza, INNA NIZ NA SWIECIE PANUJE. "bo władca tego świata nie ma nic ze mną wspólnego - jak mówi Jezus.
tylko nie wiesz, że to tylko twój stan psychiczny którego jesteś niewolnikiem, a wszystko co robisz ja odczytam kiedyś z twojej pamięci i wtedy okaże się komu służysz i na co zasługujesz. eljasz
===
|
|
|
|
Andrzej |
 |
sierpień 28 2006 13:18 |
|
|
|
Biedny, urażony. Nasuwają mi się bardzo jednoznaczne komentarze odnośnie Ciebie, ale obawiam sie, że gdybym to napisał to i mnie by usunięto. W każdym bądź razie twoje posty zostały usunięte za sekciarstwo, a nie od tego jest ten portal. Znajdx sobie lepszy, jak ci sie tutaj nie podoba. A co do moderatorów, to wszelka władza pochodzi od Boga .
===
|
|
|
|
Maciek Janson |
 |
sierpień 28 2006 13:27 |
|
|

Moderator
|
Aaaa temat zablokowany. Zeby nie bylo ze usuwam. Nastepnym razem zapraszam na priv do admina ze skargami.
=== Dwie rzeczy są nieskonczenie wielkie. Glupota ludzka i Boze milosierdzie
|
|
|
|