|
![]() |
Forum > Ogólne > Pytania, problemy i opinie |
![]() |
![]() |
![]() |
| | Wersja do druku |
justyna13 |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 12/04/07 Postów:: 1 |
Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem i nie bardzo orientuję sie w serwisie, dlatego z góry przepraszam, jeśli moje pytanie umieściłam w niewłaściwym dziale, względnie, jeśli stanowi ono powtórzenie jakiegoś już istniejącego. |
||||||
|
|||||||
Reguly |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/07/05 Postów:: 1964 |
Rozumiem, ze obecnie już nie jest ateista i ślub na którym ci zależy nie będzie z jego strony kolejnym pozorowanym, 'bo go sobie życzy osoba trzecia' ale tagze zgodny z jego sumieniem i z przyjetym przez niego systemem wyznaniowym?
===
Świętowit Widzi Więcej Bo Ma Cztery Twarze |
||||||
|
|||||||
kazema |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/15/07 Postów:: 456 |
Justyno. Robisz ze swojego obecnego narzeczonego ofiare. To nie kobieta, z ktora ma dziecko jest przyczyna jego sytuacji, ale on sam. Podejmujac decyzje w zyciu (czasem bardziej przemyslane, czasem mniej, a czasem nieprzemyslane w ogole) musimy sie liczyc z konsekwencjami. A tą konsekwencją jest odpowiedzialnosc.
===
'Od momentu, gdy zaczniesz podróż przez życie w jakimś obranym kierunku,nieustannie musisz korygować kurs' ('Plan lotu') |
||||||
|
|||||||
Desdemona |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 03/27/07 Postów:: 2 |
przymus jest podstawą do stwierdzenia nieważności małżeństwa. Na podstawie tego co piszesz uważam, że Twój przyszły mąż ma realne szanse na pozytywne rozpatrzenie jego wniosku. Polecam Ci udać się do sądu metropolitarnego i tam zapytać się o szczegóły. |
||||||
|
|||||||
Arletta Bolesta |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 04/07/10 Postów:: 30 |
Witam, Quote by: Desdemona
przymus jest podstawą do stwierdzenia nieważności małżeństwa. Na podstawie tego co piszesz uważam, że Twój przyszły mąż ma realne szanse na pozytywne rozpatrzenie jego wniosku. Polecam Ci udać się do sądu metropolitarnego i tam zapytać się o szczegóły. |
||||||
|
|||||||
Arletta Bolesta |
|
||||||
Quote by: Arletta+Bolesta Witam, Quote by: Desdemona przymus jest podstawą do stwierdzenia nieważności małżeństwa. Na podstawie tego co piszesz uważam, że Twój przyszły mąż ma realne szanse na pozytywne rozpatrzenie jego wniosku. Polecam Ci udać się do sądu metropolitarnego i tam zapytać się o szczegóły. Z uwagi na zamknięcie platformy blogów na Onecie zmienił się również link, pod którym znajduje się mój blog dot. kościelnego procesu o stwierdzenie nieważności małżeństwa: uniewaznieniemalzenstwakoscielnego.blox.pl dr Arletta Bolesta adwokat kościelny |
||||||
|
|||||||
Arletta Bolesta |
|
||||||
Z uwagi na zamknięcie kolejnej już platformy blogów podaję nowy link do mojego bloga nt. kościelnego procesu o stwierdzenie nieważności małżeństwa: |
||||||
|
|||||||
Zawartość wygenerowana w: 0,07 sekund
|
|
|
|