|
![]() |
Forum > Ogólne > Pytania, problemy i opinie |
![]() |
![]() |
![]() |
| | Wersja do druku |
tadeusz |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 03/24/08 Postów:: 155 |
Sw Inkwizycja byla jednym z grzechow Kosciola , ale nie mam zamiaru tego tematu "walkowac".
===
Tylko pytania moga byc proste ......niestety |
||||||
|
|||||||
Marek |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/28/05 Postów:: 770 |
Petroniusz,
===
Flp 4:4 |
||||||
|
|||||||
Maciek Janson |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/02/05 Postów:: 1687 |
Moze dlugo mnie nie bylo, ale to nie powod, zeby Albercik stosowal slowa powszechnie uwazane za obrazliwe...
===
Dwie rzeczy są nieskonczenie wielkie. Glupota ludzka i Boze milosierdzie |
||||||
|
|||||||
Marek |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/28/05 Postów:: 770 |
Maxurd, ale z tego ładny wątek mógł wyjść! Po ocenzurowaniu, rzecz jasna, ale mimo to!
===
Flp 4:4 |
||||||
|
|||||||
Reguly |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/07/05 Postów:: 1964 |
Quote by petroniusz100: Sw Inkwizycja byla jednym z grzechow Kosciola , ale nie mam zamiaru tego tematu "walkowac". Chodzi mi o tych co oskarzeni o herezje gineli w mekach , czesto z imieniem Boga na ustach . Czy Kosciol zaliczyl ich do meczennikow? Nie mowie o zaliczeniu w poczet swietych ( bo tych mamy 3 walizki i plecak) a chodzi mi o jakakolwiek rekompensate moralna Moze sie myle (jesli tak to prosze mnie poprawic) ale czy mianem "swoich" menczennikow KRK nie okresla osob, ktore poniosly menczenska smierc w imie swojego Kosciola (a nie z jego powodu)?
===
Świętowit Widzi Więcej Bo Ma Cztery Twarze |
||||||
|
|||||||
albert1972 |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/11/08 Postów:: 35 |
zdaje się że ktoś skasował moją odpowiedź.Szkoda że nie napisał dlaczego... |
||||||
|
|||||||
albert1972 |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/11/08 Postów:: 35 |
|
||||||
|
|||||||
Rafi F |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/11/05 Postów:: 3072 |
A u nas lecą posty, dlatego mięsa jakby mniej
===
czyn sprawiedliwy Jednego sprowadza na wszystkich ludzi usprawiedliwienie dające życie ...przez posłuszeństwo Jednego wszyscy staną się sprawiedliwymi |
||||||
|
|||||||
Dezerter |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/17/06 Postów:: 1841 |
Albercie- zazdroszczę ci trafiłeś do ekskluzywnego kluby (więc nie narzekaj!) - na tym forum kasują posty średnio 1 na pół roku - więc czuj się wyróżniony!
===
Obecnie pisze na forum zchrystusem.pl |
||||||
|
|||||||
tadeusz |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 03/24/08 Postów:: 155 |
Dyskusja to nie targ miesny - a jezyk ojczysty potrafi oddac nie takie barwy i cienie . Trzeba tylko sie wysilic - to wzbogaca !
===
Tylko pytania moga byc proste ......niestety |
||||||
|
|||||||
potwor |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/09/07 Postów:: 416 |
Quote by Dezerter: Albercie- zazdroszczę ci trafiłeś do ekskluzywnego kluby (więc nie narzekaj!) - na tym forum kasują posty średnio 1 na pół roku - więc czuj się wyróżniony! hmmm... mało spostrzegawczy jesteś. ja widziałem z 50 postów skasowanych i to chyba w ciągu 2 miesiecy.
===
Dzięki Bogu jestem ateistą... |
||||||
|
|||||||
Zawartość wygenerowana w: 0,12 sekund
|
|
|
|