|
![]() |
Forum > Ogólne > Na wesoło |
![]() |
![]() |
![]() |
| | Wersja do druku |
Robert |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 09/08/06 Postów:: 1089 |
Quote by paraklet: Z powodu tego, że bardzo mi brakuje dociekliwości pana Poł Postanowiłam go zastąpić i zadać wam pytanie w Jego stylu Jak już wiecie ponad półtorej roku temu podpisałam KWC (krucjata wyzwolenia człowieka- dla tych co nie wiedzą oznacza to abstynencję od alkoholu) a dziś zauważyłam, że mój ulubiony krem - Sudocrem - ma w składzie alkohol benzylowy. Czy to, że się nim smaruję - najczęściej łapki, ale zdarza się też twarz - to znaczy, że nieświadomie złamałam swoją abstynencję?? No i czy moja Krucjata jest we dług tego nieważna?? Pomóżcie bo naprawdę mnie to martwi ... Zartujesz oczywiscie. Jesli nie chcesz miec nic wspolnego z alkoholem, to nie bierz tez lekarstw, ktore na nim bazuja, a jest ich sporo. Czy to znaczy tez, ze nigdy nie wezmiesz do ust, czekoladki z rumem?
===
****************************** “I'm not a prophet or a stone aged man, just a mortal with potential of a superman. I'm living on.” ***************** |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 11/06/08 Postów:: 1231 |
Ależ Suration ja żartować?? Przecież mnie znasz - wiesz, że to do mnie nie podobne.
===
"zbieg okoliczności to Boski sposób na pozostanie anonimowym" Einstein |
||||||
|
|||||||
Rafi F |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/11/05 Postów:: 3072 |
Quote by paraklet: No i czy moja Krucjata jest we dług tego nieważna?? Pomóżcie bo naprawdę mnie to martwi ... Jeżeli nie spożywasz więcej niż opakowania dziennie (i nie zagryzasz jabłkami), to stężenie alkoholu we krwi nie będzie wykrywalne balonikiem. W Anglii masz margines bezpieczeństwa, tam są mniej rygorystyczne normy i mają lewoskrętne baloniki. Pomimo tego wystrzegałbym się spożycia powyżej dwóch opakowań i to nie tylko ze względu na zagrożenie geriatryczne.
===
czyn sprawiedliwy Jednego sprowadza na wszystkich ludzi usprawiedliwienie dające życie ...przez posłuszeństwo Jednego wszyscy staną się sprawiedliwymi |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 11/06/08 Postów:: 1231 |
===
"zbieg okoliczności to Boski sposób na pozostanie anonimowym" Einstein |
||||||
|
|||||||
Robert |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 09/08/06 Postów:: 1089 |
Quote by paraklet: A tak bardzo lubię zagryzać go krakersami - ale Adwent zobowiązuje i KWC W adwencie czekoladki z alkoholem smakuja najlepiej...
===
****************************** “I'm not a prophet or a stone aged man, just a mortal with potential of a superman. I'm living on.” ***************** |
||||||
|
|||||||
Zawartość wygenerowana w: 0,12 sekund
|
|
|
|