|
![]() |
Forum > Ogólne > Na wesoło |
![]() |
![]() |
![]() |
| | Wersja do druku |
Angelika Mojeścik |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 11/06/08 Postów:: 1231 |
kusisz kusisz
===
"zbieg okoliczności to Boski sposób na pozostanie anonimowym" Einstein |
||||||
|
|||||||
potwor |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/09/07 Postów:: 416 |
Quote by paraklet: zakazany owoc zawsze smakuje lepiej - tylko gorzej z konsekwencjami spokojnie, jak zjesz, to ja potwór nie będe Cię straszyl
===
Dzięki Bogu jestem ateistą... |
||||||
|
|||||||
Arek_Sz |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/14/08 Postów:: 460 |
A kto to wie, co ci przyjdzie do głowy
===
Sercem można tak samo kochać jak i nienawidzić... ФΩΣ - ΖΩΗ OAZOWICZ |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 11/06/08 Postów:: 1231 |
Quote by mathias777: Quote by paraklet: zakazany owoc zawsze smakuje lepiej - tylko gorzej z konsekwencjami spokojnie, jak zjesz, to ja potwór nie będe Cię straszyl oglądałeś Potwory i spółka?? kotek Tak więc ty mnie nie - ale czy ja ciebie ... Kotek
===
"zbieg okoliczności to Boski sposób na pozostanie anonimowym" Einstein |
||||||
|
|||||||
Łukasz |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/15/08 Postów:: 439 |
Quote by paraklet: Quote by mathias777: Quote by paraklet: zakazany owoc zawsze smakuje lepiej - tylko gorzej z konsekwencjami spokojnie, jak zjesz, to ja potwór nie będe Cię straszyl oglądałeś Potwory i spółka?? kotek Tak więc ty mnie nie - ale czy ja ciebie ... Kotek Widzę że z tym kotkiem to nie tylko moja dziewczyna Jakaś charakterystyczna cecha dla płci przeciwnej?
===
Niech radują się rodziny, a ich miłość promienieje, jak chleba okruszyny nieśmy wiare i nadzieje...Nam pisane Krzyża bronic, teraz, dzisiaj, jutro, zawsze! |
||||||
|
|||||||
Zawartość wygenerowana w: 0,10 sekund
|
|
|
|