|
![]() |
Forum > Ogólne > O Serwisie |
![]() |
![]() |
![]() |
| | Wersja do druku |
bodyw |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 02/14/07 Postów:: 98 |
Pragnę pożegnać wszystkich i podziekować za "współpracę " |
||||||
|
|||||||
Andrzej |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 01/31/05 Postów:: 3977 |
mimo wszystko - do zobaczenia, kiedyś.
===
Kościół modlący się i nauczający Pisma może znaleźć w Biblii rozumienia, które wychodzą poza klasyczną, fundamentalistyczną interpretację |
||||||
|
|||||||
Ewa |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 04/21/06 Postów:: 1174 |
usunieto
===
Pokoj z Wami! |
||||||
|
|||||||
Ewa |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 04/21/06 Postów:: 1174 |
usunieto
===
Pokoj z Wami! |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 11/06/08 Postów:: 1231 |
Nie rozumiem tego chorego przedstawienia - jak ja mam coś do Rafiego to pisze mu to na e-mail. Nie musze pokazywać wszystkim jaka to ja biedna jestem, bo Rafi usunął mój wątek czy post czy mnie ciachnął - nie zgadzam się z tym to mu to piszę osobiście a nie odprawiam jakiejś chore histeryczne teatrzyki.
===
"zbieg okoliczności to Boski sposób na pozostanie anonimowym" Einstein |
||||||
|
|||||||
Arek_Sz |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/14/08 Postów:: 460 |
paraklet - w pełni się zgadzam. Spotkałem się jako częsty bywalec wielu for z podobnym zachowaniem - każdy chce odejść z hukiem, a odbierane jest to jako tzw. "zachowanie dziecka neo".
===
Sercem można tak samo kochać jak i nienawidzić... ФΩΣ - ΖΩΗ OAZOWICZ |
||||||
|
|||||||
Łukasz |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/15/08 Postów:: 439 |
Quote by bodyw: Pragnę pożegnać wszystkich i podziekować za "współpracę " Dlaczego -ano naraziłem sie Rafiemu i nie ma sensu by tu pisać wycina mnie cały czas.. Ale jak napisałem nie żywię do nikogo urazy Niech Bóg Wam błogosławi! Jeśli jest to możliwe proszę o usuniecie lub zablokowanie mojego konta. No ale po co odchodzić? nie lepiej zacząć pisać zamiast wklejać tony dziwnego tekstu?
===
Niech radują się rodziny, a ich miłość promienieje, jak chleba okruszyny nieśmy wiare i nadzieje...Nam pisane Krzyża bronic, teraz, dzisiaj, jutro, zawsze! |
||||||
|
|||||||
Zawartość wygenerowana w: 0,14 sekund
|
|
|
|