|
![]() |
Forum > Ogólne > O Serwisie |
![]() |
![]() |
![]() |
| | Wersja do druku |
Remigiusz P. Garbiec |
|
||||||
![]() ![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 04/12/05 Postów:: 130 |
Witam.
===
"A ja odnioslem to do siebie samego i do Apollosa przez wzgląd na was, bracia, abyscie na nas sie nauczyli nie rozumieć wiecej ponad to, co napisano". (Paweł z |
||||||
|
|||||||
Reguly |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/07/05 Postów:: 1964 |
Kwestia jest juz omawiana tutaj:
===
Świętowit Widzi Więcej Bo Ma Cztery Twarze |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 11/06/08 Postów:: 1231 |
Reguły ale tam się już zrobił offtop - musimy przejść tutaj
===
"zbieg okoliczności to Boski sposób na pozostanie anonimowym" Einstein |
||||||
|
|||||||
olinka |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 04/20/08 Postów:: 98 |
Quote by: paraklet Reguły ale tam się już zrobił offtop - musimy przejść tutaj A dlaczego to nowa grafika ma być tym "byle czym"? Mnie się podoba, kolory w zasadzie też, chociaż mogłyby być bardziej nasycone ![]()
===
Make a good thing better. Mój Bóg i moje wszystko. |
||||||
|
|||||||
LuTom |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 04/22/06 Postów:: 235 |
Podoba mi się ten nowy wystrój. Czy można dodać taki klik pod logowaniem "pamiętaj mnie za każdym razem" ? Po wyjściu ze strony trzeba się za każdym razem od nowa logować. I jedno co bym zmienił, to zwiększył listę ostatnio poruszanych wątków widocznych na stronie głównej. |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 11/06/08 Postów:: 1231 |
mnie loguje bez niczego... ale ja korzystam tylko z laptopa i od razu mnie przekierowało ze starej do nowej...
===
||||||
|
|||||||
Joanna Gacka |
|
||||||
![]() Admin ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 01/01/02 Postów:: 290 |
Quote by: LuTom Podoba mi się ten nowy wystrój. Czy można dodać taki klik pod logowaniem "pamiętaj mnie za każdym razem" ? Po wyjściu ze strony trzeba się za każdym razem od nowa logować. I jedno co bym zmienił, to zwiększył listę ostatnio poruszanych wątków widocznych na stronie głównej. http://www.kosciol.pl/usersettings.php Użytkownik i hasło - tam jest takie coś jak określenie ile czasu system ma pamiętać ![]() |
||||||
|
|||||||
Butterfly |
|
||||||
![]() ![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 07/27/04 Postów:: 238 |
Moja opinia o stronie. Brawo. Wreszcie ktoś zrobił ze stroną coś dobrego. Wygląda zdecydowanie lepiej. Oczywiście wymaga pewnych "szlifów". Wszystko pewnie w swoim czasie.
===
L'État, c'est la grande fiction à travers laquelle tout le monde s’efforce de vivre aux dépens de tout le monde. -Frédéric Bastiat |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
aaaaaaa co ty masz w avarcie?
===
||||||
|
|||||||
Butterfly |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 07/27/04 Postów:: 238 |
Quote by: paraklet aaaaaaa co ty masz w avarcie? Uklad elektroniczny ![]() ![]() ![]()
===
L'État, c'est la grande fiction à travers laquelle tout le monde s’efforce de vivre aux dépens de tout le monde. -Frédéric Bastiat |
||||||
|
|||||||
Zawartość wygenerowana w: 0,19 sekund
|
|
|
|