|
![]() |
Forum > Ogólne > Na wesoło |
![]() |
![]() |
![]() |
| | Wersja do druku |
Reguly |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/07/05 Postów:: 1964 |
Watek niejako wyodrebniony z tego, w odpowiedzi na post z marzec 05 2009 08:06 To jest idiotyczny łańcuszek "SRANIA NA ŁAŃCUSZKI". Jeśli srasz na łańcuszki szczęścia, wyślij ten łańcuszek wszystkim. Jeśli wyślesz go: 5 osobom - nic się nie stanie. 10 osobom - nic się nie stanie. 15 osobom - też pewnie nic się nie stanie. 20 osobom - zgadnij, co się stanie? 666 osobom - też się k***a nic nie stanie! Otóż to: nic się k***a nie stanie. Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało, Grześ nie wysłał łańcuszka i nic mu się nie stało, Robert nie wysłał łańcuszka i zap*******ł go tramwaj, ale nie sądzę, aby miało to jakikolwiek związek z łańcuszkiem...
===
Świętowit Widzi Więcej Bo Ma Cztery Twarze |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 11/06/08 Postów:: 1231 |
Ostatnią rzeczą jaką bym zrobiła to opowiedziała tak agresywnie na jakikolwiek łańcuszek.
===
"zbieg okoliczności to Boski sposób na pozostanie anonimowym" Einstein |
||||||
|
|||||||
Piotr |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 01/21/08 Postów:: 529 |
Quote by: paraklet Ostatnią rzeczą jaką bym zrobiła to opowiedziała tak agresywnie na jakikolwiek łańcuszek. [...ciach...] ...i masz bardzo ładne oczy! ![]()
===
Mt6:7-8 [..]Oni myślą, że przez wzgląd na swe wielomówstwo będą wysłuchani. Nie bądźcie podobni do nich! |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 11/06/08 Postów:: 1231 |
a dziękuję bardzo
===
||||||
|
|||||||
potwor |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/09/07 Postów:: 416 |
http://www.atrapa.net/
===
Dzięki Bogu jestem ateistą... |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
POTWÓR!!!
===
||||||
|
|||||||
potwor |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/09/07 Postów:: 416 |
Quote by: paraklet POTWÓR!!! nie wiedziałem ze przytulanie może być bolesne. no chyba ze to przytulanie to jakiś synonim średniowiecznych torutur? hmmm... jako ciekawą historię. w sumie, ja nie napisałem nigdzie ze mi wysłałaś łancuszek ![]() ![]()
===
Dzięki Bogu jestem ateistą... |
||||||
|
|||||||
Reguly |
|
||||||
Quote by: paraklet Ostatnią rzeczą jaką bym zrobiła to opowiedziała tak agresywnie na jakikolwiek łańcuszek. A ja uwazam, ze dla glupoty trzeba byc bezwglednym... Nie rozumiem tylko jakie jest przesłanie tych słów - po co ludzie A po co ludzie w ogole wchodza na takie tabloidalne serwisy plotkarkie jak np. srupudelek?
===
||||||
|
|||||||
Reguly |
|
||||||
Quote by: Potwor nie wiedziałem ze przytulanie może być bolesne W przypadku np. jeza - moze...
===
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
Quote by: Potwor nie wiedziałem ze przytulanie ... MARZYCIEL!!! ![]() hmmm... jako ciekawą historię. w sumie, ja nie napisałem nigdzie ze mi wysłałaś łancuszek ![]() ![]() a czy ja kiedyś mówiłam że to prawda ![]() ![]() I tak ciesz się, że nie napisałam - wyślij 16 razy albo jutro się nawrócisz ![]() A szkoda - może by podziałało ![]()
===
||||||
|
|||||||
esteban-82 |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/15/08 Postów:: 111 |
Heh, kochana paraklet Quote by: paraklet Nie rozumiem tylko jakie jest przesłanie tych słów - po co ludzie tworzą sobie nowe talizmany i już spieszę z odpowiedzią: Bo człowiek ma potrzebę wiary!!! Niezależnie czy mowa o bogu z 2000 letnią tradycją czy o łańcuszku z 2000 sekundową zaledwie tradycją. Człowiek potrafi kupić największy nonsens (przykładem religia) owiany nutą tajemnicy, niepewności byle dawał perspektywy czegoś dobrego- choćby namiastkę. A wracając do meritum- forma nie zbyt przyjemna ale może skłoni "pustaki" do zawahania się zanim puszczą kolejną głupotę w internetowy (esemesowy czy listowy) eter. Czasem trzeba twardo czy wręcz radykalnie powiedzieć pewne rzeczy by skutecznie dotarły- niestety czasem i to nie skutkuje...
===
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny? Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?" "Godzenie takiej sprzeczności, jak uprawianie nauki przez cały tydzień i c |
||||||
|
|||||||
Angelika Mojeścik |
|
||||||
ale masz porównania...
===
||||||
|
|||||||
Zawartość wygenerowana w: 0,23 sekund
|
|
|
|