|
![]() |
Forum > Ogólne > O Serwisie |
![]() |
![]() |
![]() |
| | Wersja do druku |
Reguly |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/07/05 Postów:: 1964 |
Nie będę się powtarzał za Blyy czy innymi, którzy już opuścili to forum... Jak wcześniej sygnalizowałem - w raz z publikacją (niejako) mojego pożegnalnego arta (nad którym pracowałem ostatnimi czasy) - zwijam swe żagle z tego forum (na samym portalu zostanę natomiast jeszcze chwile, gdyby ktoś zechciał bezpośrednio zwrócić się do mnie o coś w komentarzach do wspomnianego arta)... Najkrócej rzecz ujmując - nie widzę bowiem większego sensu mojej dalszej obecności tutaj, bez możliwości swobodnego prowadzenia dyskusji. Niniejszym pozdrawiam wiec serdecznie wszystkich tych, którzy przez te (jakby nie było) parę dobrych lat wcześniejszej świetności tego forum dotrzymywali mi pola w trudnych często dyskusjach, nie bali się kontrowersyjnych tematów i inteligentnych polemik. Pozdrawiam również serdecznie tych (obecnie już nielicznych) modów, którzy kierowali się obiektywizmem i prawem do możliwości równej wypowiedzi, a także otwarci byli na opnie osób z poza swojego kręgu wyznaniowego. Trzymajcie się ciepło, a gdyby jednak kiedyś, coś, gdzieś się zmieniło, to chyba wiecie gdzie mnie szukać (dla nowych - link w moim profilu). Wówczas dajcie znać...
===
Świętowit Widzi Więcej Bo Ma Cztery Twarze |
||||||
|
|||||||
Edith |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/17/05 Postów:: 239 |
Reguly, naprawdę musisz??? TY???
===
Benedictus |
||||||
|
|||||||
LuTom |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 04/22/06 Postów:: 235 |
Reguly, napiszę w Twoim wątku, chociaż dotyczy to wszystkich opuszczających to forum i obwieszczających o tym fakcie. |
||||||
|
|||||||
Jacek Lehr |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/19/04 Postów:: 5 |
Szkoda. |
||||||
|
|||||||
JMG |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 08/06/08 Postów:: 157 |
Zapanowala moda na odchodzenie z tego niegoscinnego forum wiec chcialbym zapewnic wszystkich, ze mnie to nie zraza i ja tu zostaje |
||||||
|
|||||||
Andrzej |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 01/31/05 Postów:: 3977 |
Quote by: JMG Zapanowala moda na odchodzenie z tego niegoscinnego forum wiec chcialbym zapewnic wszystkich, ze mnie to nie zraza i ja tu zostaje jesteś naprawde bohaterski ![]()
===
Kościół modlący się i nauczający Pisma może znaleźć w Biblii rozumienia, które wychodzą poza klasyczną, fundamentalistyczną interpretację |
||||||
|
|||||||
skierka |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 05/06/08 Postów:: 1280 |
|
||||||
|
|||||||
Bożena Gaworska – Aleksandrowicz |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 12/04/06 Postów:: 56 |
Skierko, jestem pod wrażeniem. Dziękuję za ten rozsądny głos, już myślałam, że ... a zresztą, nie ważne co myślałam.
===
BA |
||||||
|
|||||||
Rafi F |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/11/05 Postów:: 3072 |
Widzę reguly, ze nie potrafisz pożegnać się z tym portalem. 17-tego się żegnasz, a 20-tego komentujesz artykuł http://www.kosciol.pl/comment.php?mode=view&cid=40893.
===
czyn sprawiedliwy Jednego sprowadza na wszystkich ludzi usprawiedliwienie dające życie ...przez posłuszeństwo Jednego wszyscy staną się sprawiedliwymi |
||||||
|
|||||||
Reguly |
|
||||||
Quote by: reguly
na samym portalu zostanę natomiast jeszcze chwile
===
||||||
|
|||||||
Rafi F |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/11/05 Postów:: 3072 |
Quote by: reguly Quote by: reguly na samym portalu zostanę natomiast jeszcze chwile Widzę reguly, żeś znów w formie, ale żeby manipulować własną wypowiedzią, no no no! ![]() Całość zdania: Quote by: reguly (na samym portalu zostanę natomiast jeszcze chwile, gdyby ktoś zechciał bezpośrednio zwrócić się do mnie o coś w komentarzach do wspomnianego arta) W każdym razie jeszcze raz : witaj.
===
czyn sprawiedliwy Jednego sprowadza na wszystkich ludzi usprawiedliwienie dające życie ...przez posłuszeństwo Jednego wszyscy staną się sprawiedliwymi |
||||||
|
|||||||
Reguly |
|
||||||
...nie zamierzam dac sie sprowokowac - mimo wszystko zegnam.
===
||||||
|
|||||||
Rafi F |
|
||||||
Quote by: reguly ...nie zamierzam dac sie sprowokowac - mimo wszystko zegnam. YHY ![]()
===
||||||
|
|||||||
Zbigniew Szalast |
|
||||||
![]() ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 01/15/09 Postów:: 322 |
Szkoda że odchodzisz choć mimo ja sam tutaj bywam teraz nieczęsto, ale nie odchodzę i nie mam zamiaru odchodzić mimo różnic z katolikami i protestantami, ale zostaję by bronić Ewangelii Chrysusowej jak i mojego punktu widzenia. Żółwik
===
I będę błogosławił błogosławiącym tobie, a przeklinających cię przeklinać będę; I będą w tobie błogosławione wszystkie plemiona ziemi 1Moj.12:3 |
||||||
|
|||||||
xxx |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 02/06/07 Postów:: 624 |
Quote by: ZibiShalom Szkoda że odchodzisz choć mimo ja sam tutaj bywam teraz nieczęsto, ale nie odchodzę i nie mam zamiaru odchodzić mimo różnic z katolikami i protestantami, ale zostaję by bronić Ewangelii Chrysusowej jak i mojego punktu widzenia. Żółwik W ogole forum cos wymarło, ja nie miałem internetu chyba ponad rok, wcześniej mnie zbanowali na jakis czas i nicka usunęli. Ale pamietam jak tu sie pojawiali niezli wymiatacze typu Maciek, lub osoby nie do sklasyfikowania jak Marcin W przez którego musiałem sie spowiadać z pisania tu, no i moja ulubiona postac Blyy ktory byl najlepszym mistrzem swiata na swiecie. Najbardziej ubolem nad tym, ze konserwatywana czesc sie jakos wykruszyla czy przeniosła chociaz w sumie ze wszystkimi mam kontakt poza tym forum. Mozna zalozyc temat legendy kosciol.pl ... (((: najlepsze persony, dyskusje etc.
===
Czy jestem pyszny? Pysznię się paradą pychy, którą urządza we mnie geniusz. |
||||||
|
|||||||
Zawartość wygenerowana w: 0,31 sekund
|
|
|
|