|
![]() |
Forum > Ogólne > Pytania, problemy i opinie |
![]() |
![]() |
![]() |
| | Wersja do druku |
Gość forum: Alicja |
|
||||||
|
Bardzo chciałabym być prawdziwą chrześcijanką. Myślę, że spotykanie się z innymi chrześcijanami (obecność w jakimś ruchu odnowy) bardzo pomaga. Chciałabym wstąpić do jakiejś wspólnoty (młodzież) ale wydaje mi się to dość trudne. W gruncie rzeczy w takich grupach wszyscy się znają już od dawna i chyba bardzo trudno jest przełamać się i tak po prostu pojawić się na spotkaniu nikogo nie znając... Hmm może ktoś zna jakieś wyjątkowo otwarte na nowych zgromadzenia młodzieży katolickiej w Warszawie, lub sam jest członkiem ruchu i chce mi pomóc ? |
||||||
|
|||||||
Gość forum: muminki |
|
||||||
|
|
||||||
|
|||||||
witeczek |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/03/04 Postów:: 26 |
Quote by Alicja: W gruncie rzeczy w takich grupach wszyscy się znają już od dawna i chyba bardzo trudno jest przełamać się i tak po prostu pojawić się na spotkaniu nikogo nie znając... Na naszych spotkanich mlodziezowych staram sie zeby nie bylo takiej sytuacji, i zeby nowo przyszla osoba czula sie dobrze. Jesli w grupie na jaka przyjdziesz nikt do ciebie nie podejdzie, to mozesz a) sama do kogos podejsc i zaczac rozmowe, mowiac ze jestes nowa itp itd lub b) zmienic miejsce przychodzenia na spotkania Powodzenia! |
||||||
|
|||||||
Przemysław Gola |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/07/04 Postów:: 31 |
Witam!
===
www.protestanci.org |
||||||
|
|||||||
Jakub Jerzy Skoczylas |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/14/03 Postów:: 173 |
Odpowiedź na to pytanie ostatnie jest bardzo ważne wbrew pozorom (i to nie tylko z tych względów z jakich tutaj jestem znany a już na pewno nie przede wszystkim).
===
Kwiecie Karmelu, módl się za nami! |
||||||
|
|||||||
Zawartość wygenerowana w: 0,04 sekund
|
|
|
|