|
![]() |
Forum > Ogólne > Pytania, problemy i opinie |
![]() |
![]() |
![]() |
| | Wersja do druku |
Jakub Piotr Sowiński |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 01/26/05 Postów:: 697 |
Ja do dziś wspominam ostatnią pielgrzymkę do Krakowa. Całonocne czuwanie, a dzień wcześniej błogosławieństwo na placu wszystkich świętych. Widziałem go z odległości 5 m. Było rano, ja zmęczony i niewysprany, a on radosny... Bedzie brakowało tej radości na swiecie... ;(
===
Svatý Václave, vévodo české země, kníže náš, pros za nás Boha, Svatého Ducha, Kriste eleison! |
||||||
|
|||||||
Jakub Jerzy Skoczylas |
|
||||||
![]() Moderator ![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 06/14/03 Postów:: 173 |
Ja na własne oczy widziałem Ojca Świętego tylko raz - w 1997 roku we Wrocławiu. Patrzył akurat w innę stronę gdy Jego samochód przejeżdżał. Ale dziękuję Bogu, że widziałem go tyle razy i widział tyle razy będę w telewizji/magnetowidzie/odtwarzaczu dvd. Bowiem słowa Jego są te same, Jego nauka a nade wszystko niewiarygodny przykład. Odszedł po wieczną nagrodę Największy Duchem. Ale najważniejsze, że żyje!
===
Kwiecie Karmelu, módl się za nami! |
||||||
|
|||||||
Marcin Winiarski |
|
||||||
![]() Status: offline ![]() Zarejestrowany: 02/24/05 Postów:: 1395 |
Quote by Jakub: Tak wogóle - mamy rok Eucarystii. I za kilka dni po raz pierwszy nie usłyszymy w kanonie czy modlitwie eucharystycznej "razem z naszym papieżem Janem Pawłem II." ;-( Ja zastanawiam się przede wszystkim jak to będzie głupio przez te dni, zanim zostanie wybrany nowy papież.
===
"Bóg jest blisko wszystkich, którzy Go wzywają. Do Królestwa Niebios da się dotrzeć z każdej krainy." Samthann z Clonbroney |
||||||
|
|||||||
Zawartość wygenerowana w: 0,20 sekund
|
|
|
|